Got questions? We would love to help

Kunjungan Hormat Menteri Besar Pahang ke Pusat Perniagaan Barry @ Kuala Lipis bersempena Karnival Tanah Pahang 2023

Kunjungan Hormat YAB Menteri Besar Pahang ke Pusat Perniagaan Barry @ Kuala Lipis: Sambutan Hari Ulang Tahun Khas 

Pusat Perniagaan Barry @ Kuala Lipis menerima kunjungan istimewa daripada Yang Amat Berhormat Menteri Besar Pahang, Dato’ Sri Haji Wan Rosdy Wan Ismail pada hari ini. Turut serta dalam acara yang bersejarah ini adalah pengarah Jaya Depan, Mr. Jason Tee serta Yang Dipertua Majlis Daerah Lipis, Dato’ Mohd Hafizi bin Ibrahim. Kunjungan ini bukan sahaja merupakan penghargaan kepada pusat perniagaan ini, tetapi juga untuk merayakan hari ulang tahun kelahiran YAB Menteri Besar dan Mr. Jason Tee.

Dengan penuh hormat, Pusat Perniagaan Barry @ Kuala Lipis menerima YAB Menteri Besar dan tetamu istimewa yang lain untuk acara perasmian ini. Dalam ucapan aluan, YAB Menteri Besar menyuarakan penghargaannya terhadap usaha dan sumbangan pusat perniagaan ini kepada perkembangan ekonomi rakyat Kuala Lipis, Pahang. Beliau menitipkan harapan agar pusat perniagaan ini akan terus menjadi pusat perniagaan yang berjaya dan memberikan peluang kepada usahawan tempatan. YAB juga turut mengunjungi premis-premis perniagaan yang berada di dalam pusat perniagaan ini seperti Tunas Manja, Family Mart, Zus Coffee, Ninso, Happy Home dan juga Watson. Pusat Perniagaan Barry ini telah siap CCC pada bulan Jun 2023 dan dibuka pada July 2023.Untuk pengetahuan, Pusat Perniagaan Barry ini merupakan projek yang berprestij dari Jaya Depan untuk komuniti di Kuala Lipis.

 

Sambutan hari ulang tahun kelahiran YAB Menteri Besar dan Mr. Jason Tee telah diadakan di Zus Coffee, Kuala Lipis dalam suasana yang penuh kegembiraan. Acara ini juga memberi peluang kepada YAB Menteri Besar dan Mr. Jason Tee untuk berinteraksi dengan peniaga tempatan dan mendengar pandangan serta masalah yang dihadapi oleh komuniti perniagaan di Kuala Lipis.

Pusat Perniagaan Barry @ Kuala Lipis berterima kasih kepada YAB Menteri Besar Pahang atas kunjungan beliau yang berharga ini. Kami berharap hubungan yang erat antara pusat perniagaan ini dan kerajaan negeri Pahang akan terus berkembang demi kemajuan ekonomi negeri ini.

Terima kasih kepada semua yang telah hadir untuk menyambut kunjungan istimewa ini dan menyertai dalam sambutan hari ulang tahun yang bersejarah ini. Kami berharap agar Pusat Perniagaan Barry @ Kuala Lipis akan terus berkembang dan memberikan manfaat kepada komuniti setempat.

 

Developed with by KawanElite