Got questions? We would love to help

Majlis Bacaan Yassin & Doa Selamat bersempena Projek Taman Gelanggi Perdana 2 Fasa 2

Majlis Bacaan Yassin & Doa Selamat ini telah diadakan pada 18 Februari 2023 bersamaan 27 Rejab 1444H (Sabtu).

Jaya Depan ingin berkongsi bahawa kami telah mengadakan majlis bacaan yassin dan doa selamat sempena projek yang sedang dijalankan di Taman Gelanggi Perdana 2 Fasa 2. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar dan dimeriahkan lagi dengan kehadiran warga KRT Taman Gelanggi Perdana.

Tujuan majlis bacaan yassin & doa selamat ini adalah untuk projek ini dipermudahkan dan diberi keberkatan dan perlindungan dari Allah SWT. Selain itu, kami juga berharap dengan adanya doa selamat ini, projek ini akan berjalan lancar dan dapat memberikan manfaat kepada masyarakat setempat.

Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada Ustaz Muhammad Faizal bin Ishak kerana sudi mengetuai Majlis Bacaan Yassin & Doa Selamat ini. Turut serta dalam majlis ini ialah Tuan Tanah, En Mohd Nazri (Awang) dan juga Mantan Tok4, En Sharom.

 

Selesai majlis bacaan yassin dan doa selamat, Mr Jason Tee selaku Pengarah Kumpulan Jaya Depan telah menyampaikan hadiah penghargaan kepada Puan Zairiah sebagai Sahabat Jaya Depan yang banyak membantu sepanjang projek ini dijalankan bermula daripada tubuhnya Taman Gelanggi Perdana 2 Fasa 1.

Semasa Mr Jason berucap, beliau telah memberi informasi berkenaan projek yang sedang dijalankan ini “Saya berbesar hati ingin memaklumkan bahawa RM500 bagi setiap rumah akan disumbangkan kepada Surau Nur Iman yang sedang dalam binaan. Dengan terbinanya Surau Nur Iman, semua penduduk Taman Gelanggi Perdana dapat menggunakan fasilitinya sekali mengukuhkan lagi konsep Rumah Mesra Syariah.”

Mr Jason Tee menyampaikan sumbangan ikhlas kepada Ustaz Muhammad Faizal

Jaya Depan sekali lagi mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua tetamu yang hadir ke majlis doa selamat. Kehadiran anda semua telah memberikan semangat dan kehangatan kepada majlis ini. Kami sangat menghargai kehadiran anda semua dan berharap anda semua telah menikmati majlis ini sebaik-baiknya. Semoga doa yang telah dipanjatkan dapat membawa keberkatan dan kebahagiaan kepada kita semua. Semoga kita semua dapat bertemu lagi di majlis-majlis yang akan datang.

Berikut adalah gambar-gambar yang diambil sekitar majlis:

Makanan disediakan oleh Selera Kesidang Jengka 8

Hadiah cabutan bertuah untuk tetamu yang hadir
Kambing Golek 3 Rasa daripada Ejay Kambing Golek

Developed with by KawanElite